TuUL Sannan valmennettavat etsii uusia pelaajia

Laji on lentopallo, joukkueen kotipaikka on Turku ja pelattava sarja Turun talvisarja naiset.. Joukkueeseen kuuluu 17 jäsentä ja kalenterissa on 30 tulevaa treeniä tai peliä.

Turun Peltolan ammattikoululla kolme kertaa viikossa treenaava naisten ryhmä. Kausi 2017-2018 pelasimme Turun seudun naisten talvisarjaa ja kaudelle 2018-2019 on mietitty lähdetäänkö ampumaan kovemmilla panoksilla ja tavoitteemme on saada peli sujuvaksi ensi kauden suunniteltua sarjanousua varten. Joukkueeseemme mahtuu aina lisää helmiä mukaan- etenkin keskitorjujan, passarin ja liberon paikkoja himoavat pelaajat ovat enemän kuin tervetulleita.

Lisätietoa seurasta saa seuramme nettisivuilta :

Josta löytyy yhteydenotto kaavake seurallemme. :)

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin 2 tuntia sitten. Lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
TuUL Sannan valmennettavat: kokoonpano